20.02 toimub infoseminar kaugküttega liitumisest huvitatutele

Kodusoojus otse kaugküttest päästab eramajaomanikud ebamugavast ahjukütmisest

Danpower Eesti on viimastel aastatel laiendanud Võru linnas oma kaugküttevõrku, mis on andnud võimaluse rajatud soojustorustikuga külgnevate kinnistute omanikel vahetada välja endine kütmisviis ning liituda meie kaugküttega. Lisaks suurtarbijatele on liitumise vastu huvi tundnud ka paljude eramute ja väiksemate mitmepereelamute omanikud. Just neile korraldame kolmapäeval, 20. veebruaril kell 17.15 Kesklinna koolis seminari, kus tutvustame meie kaugküttega liitumise protsessi.

Tulles vastu liitujate soovile, oleme alates 2018. aastast pakkunud  lisaks kaugküttetorustiku ehitusele nii soojussõlmede paigaldamist kui ka hooldust. Seminaril teeb ettekande AS Filter  soojussõlmede tootejuht Rait Rohtla teemal „Kaasaegsed ja efektiivsed kaugkütte soojussõlmed firmalt Cetetherm AB“. Tutvustatakse väikeelamutele mõeldud kompaktseid soojussõlmi ja nendega seotud kaasaegseid lahendusi.

NB! Osalemiseks palume hiljemalt 15. veebruariks registreeruda e-kirja (Maire.Udras@danpower.de) või sõnumi teel (+372 588 77 226).



Teade Räpina mnt ja Vilja tänavaga külgnevate kinnistute omanikele

Võru linn planeerib 2019. a rekonstrueerida Räpina mnt alates linna piirist kuni Räpina mnt- Pikk-Vilja tn ringristmikuni ja seejärel ringristmikust kuni Räpina mnt-Jüri-Paju tn ristmikuni. Rekonstrueerimisele läheb ka Vilja tn alates ringristmikust kuni Vilja-Petseri tn ristmikuni.

Kui selle piirkonna kinnistuomanikel on tekkinud soov liituda kaugküttega, siis andke sellest meile kiirelt teada! 

Lisainfo:
Maire Udras
müügi- ja kliendisuhete juht
Danpower Eesti AS
Maire.Udras@danpower.de
+372 588 77 226